Центр политической информации "Дата"
WWW.DA-TA.COM.UA
   «»
Замовники

В цьому розділі Ви можете розмістити оголошення щодо пошуку фахівців в сфері політичного консультування, політичної інформації та політичної аналітики.

 


ВАКАНСІЇ

Тренер – фахівець у сфері комунікацій з виборцями. Переглянути оголошення.

 


 

Умови розміщення:

     Публікація оголошення безкоштовна.

     Оголошення замовника публікується лише в текстовому форматі без графічних елементів.

     Кількість оголошення від одного замовника не обмежена.

    Текст оголошення (обсяг до 2 тис. знаків, включаючи контактну інформацію) у файлі MS Word надішліть, будь ласка, електронною поштою (office@da-ta.com.ua) з темою листа «Вакансія».

     Після модерації (протягом одного робочого дня) Ваше оголошення буде розміщено на сторінці http://da-ta.com.ua/forsubscribers/7506.htm для завантаження, а також на окремій сторінці сайту. Оголошення для завантаження буде розміщено у відповідному розділі у форматі PDF (щоб унеможливити його випадкове спотворення). Ви отримаєте посилання для завантаження відповідного розділу, а також посилання на окрему сторінку для перевірки оголошення.

     Ви можете в будь-який момент відкликати своє оголошення, й його буде видалено з сайту протягом трьох робочих днів. Для видалення надішліть повідомлення (office@da-ta.com.ua) з ТІЄЇ САМОЇ електронної адреси, з якої Ви надсилали оголошення, з темою листа «Вакансія_видалення».

 

Чому має сенс розмістити свої дані на порталі www.da-ta.com.ua? Це спеціалізований портал, який відвідують зокрема фахівці у сфері політичного консультування, політичної інформації, політичного аналізу. Завдяки цьому, у порівнянні з універсальними біржами, тут Ваші шанси зустрітись з виконавцем збільшуються у кілька разів.

 


 

Перейти на сторінку резюме

 

Файлы для скачивания:

Опис вакансії: Тренер - фахівець у сфері комунікацій з виборцями стоимость:(0.00) размер: 64.92 Кб

Центр политической информации "Дата"
info@da-ta.com.ua
WWW.DA-TA.COM.UA