Центр политической информации «ДАТА»




2004. РЖАВСЬКИЙ Олександр Миколайович. Передвиборна програма.

Опубліковано: газета "Голос України", 14 вересня 2004 р.

 

Передвиборча програма
кандидата на посаду Президента України
Голови Всеукраїнського політичного об’єднання “ЄДИНА РОДИНА”
ОЛЕКСАНДРА РЖАВСЬКОГО
 
ЄДИНА РОДИНА – МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!
     1. Найголовніше для людини – її сім’я. Моє завдання – не зростання України в статистичних показниках, а заможність кожної родини. Україні, як і будь-якій родині, потрібний не президент, а батько, вимогливий та справедливий.
     2. Ніщо не коштує так дорого, як дешева влада. Службовцям та правоохоронцям – гідну зарплату. Перевертням і корупціонерам – тюрми. Увага всім! Я наведу порядок в Україні, використовуючи методи російського Президента Володимира Путіна.
     3. Україна не має ядерної зброї. Ненажерлива і беззуба армія нам не потрібна. Україна відмовляється від армії і стає Світовим центром мирних, духовних та екологічних ініціатив.
    4. 10% ВВП – на розвиток науки. Ми створимо умови для розвитку творчої еліти України. Державна стипендія всім студентам, незалежно від форми навчання, не нижче прожиткового рівня.
     5. Освітянам і медичним працівникам, які відповідають за фізичне та духовне здоров’я нації, надати статус державних службовців. Натомість скоротити бюрократичний апарат на 80%.
     6. Законодавче забезпечення присутності 30% жінок у всіх виборчих списках.
     7. Щотижнева оплата праці. Єдиний для всіх підприємств 5%-податок з обороту. Так ми змусимо олігархів сплачувати податки. Це дозволить забезпечити якісний медичний захист та мінімальні пенсії не нижче 400 гривень.
     8. Побороти безробіття, створивши умови для безперешкодного розвитку малого бізнесу. Кожній родині – свою справу.
     9. Наші заробітчани за кордоном – суттєва стаття бюджету українських родин. Держава мусить забезпечувати їх пенсійний, соціальний і правовий захист.
     10. Жорсткий міграційний контроль. Я зупиню навалу нелегалів зі Сходу та Африки, що несуть нам СНІД, наркотики, злочинність. Україна – громадянам України!
Що для Вас важливіше:
     – вступ до ЄС, ЄП, НАТО і т. ін. чи здоров’я і безпека Вашої родини?
     – статистичний ріст валового продукту чи зростання Вашої пенсії та зарплати?
     ... і я так думаю! Бо держава – для людей, а не люди – для держави!

<<назад

Сайт работает на BCMS при поддержке https://studiobrand.net