Центр политической информации "Дата"
WWW.DA-TA.COM.UA
   «»
Всеукраїнська партія "Нова Сила". Передвиборна програма.

ДЖЕРЕЛО: Газета "Голос України", 7 лютого 2006.  

 

ПЕРЕДВИБОРНА ПРОГРАМА ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ПАРТІЇ
 
„НОВА СИЛА”
 
 
НАША МЕТА:
 
НОВА СИЛА – НОВІ ЛЮДИ – НОВА ВЛАДА – НОВА ДЕРЖАВА
 
 
НАШІ ПРОГРАМНІ ЗАСАДИ:
 
НОВА КОНСТИТУЦІЯ
НОВА ЯКІСТЬ ЖИТТЯ
НОВА ВІЙСЬКОВА ДОКТРИНА
НОВА ЕКОНОМІЧНА ПОЛІТИКА
НОВА ДЕРЖАВА – ПЕРША СЕРЕД РІВНИХ
 
 
Україна дійшла межі дестабілізації, наше майбутнє не визначено, зовнішня політика зазнала повного провалу. В середині країни повна моральна деградація – куди не кинь – всюди корупція, лицемірство і відверта брехня! В Україні відсутня національна ідея, а у влади – здоровий глузд! Новообраний президент опинився під негативним впливом і не прислуховується до думки та прагнень власного народу. Вибори до Верховної Ради України – намагання морально зубожілих політиків зберегти та примножити свою здобич і цькування державних діячів та професіоналів від селянина і робітника до академіка, аби ті не прийшли до влади. Народ не потрібен таким політикам, а такі політики не потрібні нам!
 
 
ТОМУ МИ – ВСЕУКРАЇНСЬКА ПАРТІЯ „НОВА СИЛА”
ЗА ПОВНУ ЗМІНУ СКЛАДУ ПАРЛАМЕНТУ
 
 
МИ ВИМАГАЄМО:
 
прийняття Українським народом до 2007 року на Всеукраїнському референдумі Нової Конституції через механізм розроблення її проекту конституційною асамблеєю. Ми переконані, що тільки Нова Конституція, прийнята Українським народом, а не Верховною Радою України від імені народу забезпечить Нову якість життя для всіх – реальну турботу про здоров’я народу, освіту наших дітей, пристойну старість наших батьків. Слід передбачити в Новій Конституції обрання безпосередньо народом голів органів місцевої влади, суддів, керівників правоохоронних органів, кримінальну відповідальність для чиновників, обмеження недоторканності народних депутатів.
 
МИ ВИМАГАЄМО:
 
Нову якість життя для всіх, забезпечення здоров’я для всіх, забезпечення здоров’я Нації шляхом пріоритетної підтримки медицини і освіти, пенсії і зарплати не нижчі за пенсії і зарплати чиновників. Реформування та технічне переоснащення житлово-комунального господарства, якісну воду, тепло, транспорт, санітарний стан міст, сіл, справедливі тарифи за якісні послуги.
 
МИ ВИМАГАЄМО:
 
Нову економічну доктрину, яка забезпечить формування середнього класу, ліквідацію бідності, розвиток сільського господарства і промисловості. Робітник, фермер, службовець і власник повинні комфортно себе почувати в державі, яка захищає їхні інтереси. Ми за енергетичну безпеку країни.
 
МИ ВИМАГАЄМО:
 
Нову військову доктрину, як запоруку національної безпеки держави на найближчі 50 років, позаблоковий статус країни. Економічним союзам – Так, військовим блокам – Ні! Розвиток оборонної промисловості, реальний соціальний захист військовослужбовців та їх сімей.
 
МИ ВИМАГАЄМО:
 
Нову державу – першу серед рівних, де основним принципом має стати взаємозалежність міжнародної стабільності, передбачуваність міжнародної політики, випереджаючий розвиток національної економіки, захист українців, що проживають в близькому і далекому зарубіжжі.
 
МИ ВИМАГАЄМО:
 
формування елітного прошарку українського суспільства, відповідального за розвиток держави, призначення на керівні посади в державі професійно підготовлених, освічених, порядних людей.
 
 
 
НАША ПРОГРАМА – ЦЕ ЄДИНИЙ ШАНС НАВЕСТИ ПОРЯДОК
В ДЕРЖАВІ!
 
 
УКРАЇНЦІ ! НОВА СИЛА ВІРИТЬ У ВАС !

А ВИ ПОВІРТЕ У НОВУ СИЛУ !

 

        

Голова Всеукраїнської партії “Нова сила”                                      

ЗБІТНЄВ Юрій Іванович

 


<<назад
Центр политической информации "Дата"
info@da-ta.com.ua
WWW.DA-TA.COM.UA