Центр политической информации «ДАТА»




Політична партія України "Партія політики ПУТІНА". Передвиборна програма.

ДЖЕРЕЛО: Газета "Голос України", 18 лютого 2006.  

  

Передвиборча програма Політичної партії України
"Партія політики ПУТІНА"
 
Нова перспектива України
 
"...І чужому навчайтесь, і свого не цурайтесь".
Тарас Шевченко
 

Маємо десять недоліків чинної української політики
Пропонуємо десять переваг політики ПУТІНА для України
1. Відсутність національної ідеї, здатної консолідувати українське суспільство навколо єдиної стратегії відродження і розвитку. Усі дії, як провладних, так і опозиційних сил України дотепер призводять не до об'єднання суспільства на базових фундаментальних цінностях, а до його подальшого розколу, дроблення на легко керовані "групи по інтересах".
 

1. Держава має чітко сформульовану національну ідею, постійним вдосконаленням якої зайняті кращі вчені, науково-дослідні інститути, політичні і громадські рухи. Акумулюючи знання і досягнення століть і поколінь пращурів, доповнюючи їх новітніми науково-дослідними розробками держава залишається на передовому рубежі провідних світових держав, що запроваджують інноваційний шлях розвитку.

 

2. Проведення реформ, не перевірених на практиці. Відсутність довгострокового стратегічного планування розвитку держави.
Рішення тимчасових питань по формуванню "бюджетів проїдання" замість "бюджетів відродження і розвитку". Незбалансований перерозподіл коштів. Постійні коливання по ключових напрямках державної політики, що породжують стійку нестабільність, низку криз і погіршення життя простого народу.
 
2. Політика ПУТІНА - це форма політики, здійснюваної державою з метою виходу з кризи, стабілізації і прориву на рівень передових держав. Політика ПУТІНА є абсолютно теоретично обґрунтованою, практично перевіреною, логічно завершеною й успішною для держави. Вона передбачає широке стратегічне планування на тривалу перспективу, дозволяючи прогнозувати, корегувати і формувати майбутнє своєї держави.
 
3. Відсутність у владі необхідної кількості професіоналів- патріотів, що розцінюють свою місію як службу Батьківщині не за страх, а за совість.
 
 
3. Основними вимогами для державних службовців аж до вищого керівництва є патріотизм і професіоналізм. Кожен держслужбовець усвідомлює те, що його особиста успішна перспектива неможлива без успішної перспективи його народу, його держави.
 
4. Провал у зовнішній політиці. Спроби інтеграції в Європу, вступу до СОТ і НАТО не знаходять відгуку в народу України. Допомога західних партнерів звелася до порожніх обіцянок. Спроби нав'язати "західний вектор" нащадкам Богдана Хмельницького призвели до тотального розчарування народних мас обраною владою.
 
 
4. Серйозні успіхи в зовнішній політиці. Пріоритет захисту національних інтересів дозволяє правильно формувати геополітичну стратегію, обирати гідних довгострокових союзників, брати участь в інтеграційних процесах там, де це вигідно, але не там, де це нав'язується силою зброї або світової громадської думки. Групування країн-союзників навколо єдиної концепції розвитку на чолі зі своєю державою. Україна може й повинна запропонувати світові свою альтернативу, свій євразійський проект справедливого гармонійного світоустрію, який передбачає невтручання у внутрішні справи незалежних держав, відмову від незаконного застосування сили та економічного диктату.
 
5. Гостра економічна криза. Постійне підвищення цін на продукти харчування, товари першої необхідності, паливно-мастильні матеріали. Усі надбавки до пенсій і зарплат «з'їдає» наростаюча інфляція. Реальні доходи населення стрімко падають з кожним днем.
Енергетична безпека країни перебуває під загрозою. Бездарна зовнішня політика призвела до розриву міцних економічних зв'язків з Російською Федерацією, що ставить під загрозу саме існування незалежної України.
 
 
 
5. Економічний підйом. Реалізація довгострокової програми забезпечення країни нафтою та газом.
Курс на інвестиції в людину, громадянина і патріота своєї Батьківщини. Максимальне розкриття і використання потенціалу кожного громадянина зробить державу сильною та заможною. Конкурентноздатність є національною ідеєю для економіки, що гарантує швидкий і стійкий економічний зріст. Конкурентноздатним є усе - товари і послуги, технології й ідеї, бізнес і сама держава, підприємці і держслужбовці, студенти, професори, наука і культура.
Дотримання балансу інтересів. Централізація влади в сполученні з гнучкою регіональною політикою. Використання унікальності кожного регіону для максимізації його досягнень.
Формування і державна підтримка середнього класу господарників-патріотів.
 
6. Правовий безлад. Засилля олігархів у владі . Незважаючи на задеклароване "відділення влади від бізнесу" ми спостерігаємо політику кумівства і лоббізму. У результаті країна живе не за принципом рівності усіх перед Законом, а за принципом: "Обов'язки для одних, права для інших".
  
6. Рівність усіх перед Законом.

Відсторонення олігархів від влади. Здатність до здорового компромісу між державою і бізнесом як показник сили, а не слабкості центральної влади. Бізнес зобов'язаний йти на поступки державі, при цьому держава стає кращим гарантом подальшого розвитку всіх економічно активних суб'єктів свого народного господарства.

 

7. Демографічна катастрофа.
Незважаючи на обіцянки вжити заходів до зростання народжуваності й уповільнення темпів смертності, населення квітучої у минулому держави продовжує вимирати стрімкими темпами. За оцінками експертів до 2015 року нас залишиться 43 мільйона.
7. Турбота про постійне поліпшення якості життя - умова виходу з демографічної прірви. Дії держави спрямовані не тільки на забезпечення матеріального добробуту громадян, але й на їх повноцінний духовний розвиток, без якого неможливе досягнення гармонії та людського щастя.
8. Повна нездатність захистити власну державу. Постійні скандали, пов'язані зі збоями у роботі українського озброєння (військової техніки, супутників, авіації). Розпродаж радянської спадщини при відсутності закупівель нового озброєння. Відмовлення молоді від служби в збройних силах через панування нестатутних взаємин.
У випадку військового конфлікту Україна виявиться нездатною захистити свою територію і своє населення.
 
8.В умовах нестабільної ситуації у світі постійне якісне вдосконалення збройних сил. Застосування передових технологій, відсутніх у країн НАТО. Проведення спільних миротворчих і навчальних військових заходів не з країнами -агресорами, а з потенційними могутніми союзниками, що ведуть стриману зовнішню політику, але при цьому є здатними дати відсіч агресорам у будь-якому регіоні планети.
 
 
9. Тотальна культурна і релігійна експансія західного зразка. Засилля аморальності і жорстокості в ЗМІ, насадження культу розкоші, уседозволеності, влади доллара. Руйнування вразливої психіки підростаючого покоління при відсутності пропаганди патріотизму, любові до Батьківщини, престижу чесної праці. Панування тоталітарних сект, що руйнують основи православної релігійної традиції та долі людей.
 
9. Захист і підтримка традиційних духовних і моральних цінностей, православної релігійної традиції. Ефективний законодавчий контроль за діяльністю тоталітарних сект.
Рішуча боротьба з тероризмом у всіх його проявах (включаючи терор проти людської психіки, інформаційні війни). Широка пропаганда патріотизму і любові до своєї Вітчизни.
 
10. Відсутність реальної перспективи для України та її народу. Державу, що не здатна себе прогодувати, захистити і гідно конкурувати у світовому співтоваристві, приречено на загибель. Така доля чекає Україну при продовженні ліберального прозахідного курсу, що не враховує економічні, політичні, соціальні, духовні, культурні, ментальні особливості України та її народу.
10. Через проведення перевіреної успішної політики, яку ми назвали "політика ПУТІНА", Україна разом з іншими східнослов'янськими державами-партнерами стане однією з самих перспективних держав нового світоустрою. Наявність корисних копалин, вигідне географічне положення і транспортний потенціал, працьовитий високоосвічений народ із старовинною самобутньою культурою, традиціями, релігією, високий інтелектуальний ресурс дозволяють Україні досягти максимальних результатів, стати одним зі світових лідерів по економічних, політичних, соціальних показниках і якості життя своїх громадян.
 

 
    Панування в Україні політичного авантюризму, корупції, недбалості досягли свого апогею. З кожним днем ми втрачаємо націю, незалежність, надію на краще майбутнє для наших дітей. З кожним днем ми розчаровуємось у цій владі, цій країні, цьому житті.
     Так не може тривати далі. Українцям потрібно згуртуватись навколо чесних і порядних патріотичних сил, що пропонують спільне економічне, соціальне, політичне відродження і подальший рух східнослов’янських країн у майбутнє заради кращою долі.  
Політична партія України «Партія політики ПУТІНА» гарантує громадянам чесну, продуману, послідовну, принципову роботу по захисту національних інтересів держави, прав громадян, незважаючи на їх достаток, посади чи політичні переконання.

Ми впевнені – настав час патріотичної влади. Ми знаємо, Що, Як і Коли робити. Ми йдемо на вибори, щоб перемогти заради Народу і Батьківщини!  


<<назад

Сайт работает на BCMS при поддержке https://studiobrand.net