Центр политической информации "Дата"
WWW.DA-TA.COM.UA
   «»
Заява Української національної Асамблеї щодо терактів у Дніпропетровську

Заява
Української національної Асамблеї
щодо терактів у Дніпропетровську

 

 

За інформацією



Хтось через кров рветься до влади!
Вибухи, що пролунали в Дніпропетровську мають усі ознаки політичного тероризму. В Україні набула широкого поширення практика звинувачень представників націоналістичних організацій у протизаконних діях, які становлять загрозу владі .
Саме Кремлю, на нашу думку, вигідні вибухи, смерть і нестабільність в Україні. Це ставить під загрозу і проведення ЄВРО-2012, закордонні інвестиції і європейський вибір в цілому.
Неконтрольованість ситуації в державі робить слабкою владу Президента Януковича.
У сусідній Білорусії Лукашенко у свій час звинуватив у теракті опозицію після чого змушений був через деякий час капітулювати перед Кремлем.
Дніпропетровськ не випадково обрано для терактів. З ним пов’язані криваві війни за Озерський ринок, вбивство Курочкіна, вбивство Аксельрода і це батьківщина Юлії Тимошенко. Під час касетного скандалу тіло зниклого журналіста Георгія Гонгадзе також знайшли на батьківщині О.Мороза, який оприлюднив плівки-докази причетності до цього президента Кучми. Все це веде до політичної кризи, з якої не виграє ні влада ні опозиція, а лише зовнішні вороги.
Закликаємо українську владу не повторити чужі помилки, бо це призведе до втрати спочатку економічної , а потім і політичної незалежності!

Українська Національна Асамблея (УНА-УНСО) 

 


<<назад
Центр политической информации "Дата"
info@da-ta.com.ua
WWW.DA-TA.COM.UA