Центр политической информации «ДАТА»




Заява Української Національної Асамблеї, УНСО, «ПОРА» та Асоціації захисту прав громадян України щодо арешту громадян України в Лівії архив

Міністру іноземних справ України
Костянтину Грищенко

Послу Лівії в Україні
Фейсалу Аль Шаафрі

Послу Російської Федерації в Україні
Михайлу Зурабову



Заява Української Національної Асамблеї, УНСО, «ПОРА» та Асоціації захисту прав громадян України щодо арешту громадян України в Лівії.

Звертаємось до Вас із закликом негайно звільнити українських громадян та доправити їх у розташування найближчого посольства України. Наголошуємо на тому, що заарештовані в Лівії українці працювали за контрактом, укладеним із російською нафтовою кампанією і не мали інших причин перебувати на території Лівії.


Не зважаючи на заяви деяких проросійських політиків, а саме депутата Коновалюка, громадськість занепокоєна бездіяльністю МЗС України. Українська влада має зробити все, щоб МЗС України нарешті почало відпрацьовувати гроші платників податків – звернулось із вимогою до Тріполі про негайне звільнення затриманих громадян України.


У випадку відмови просимо денонсувати визнання Україною перехідного уряду Лівії .


Доручити представнику України в ООН висловити офіційний протест з цього приводу та поставити під сумнів спроможність перехідного уряду Лівії контролювати ситуацію в країні.


Залишаємо за собою право на здійснення заходів громадянської непокори в разі невиконання наших вимог. 

 

За інформацією


<<назад

Сайт работает на BCMS при поддержке https://studiobrand.net