Центр политической информации «ДАТА»




Заява Проводу УНА-УНСО архив

Президенту Укаїни
Януковичу Віктору Федоровичу
Міністру внутрішніх справ України
Могильву Анатолію Володимировичу

 



Заява Проводу УНА-УНСО


У зв’язку із подіями, що мали місце в Одесі 2 жовтня поточного року, висловлюємо обурення непрофесійними діями співробітників МВС та глибоке занепоєння станом справ у правоохоронних органах та вимагаємо:
1.Відправити Міністра внутрішніх справ України Могильова А.В. у відставку з утриманням його пенсії на користь родин загиблих 30 вересня міліціонерів.
2.Припинити неефективне використання державних коштів в МВС, та призначити спеціальну комісію по спрямуванню цих коштів на центри підготовки працівників міліції та модернізацію засобів і озброєння особового складу МВС.
3.Провести службове розслідування щодо можливого факту фізичного знищення виконавців замовних вбивств з метою захисту (прикривання) замовників цих злочинів.
4.Міністерству внутрішніх справ України виступити із законодавчою ініціативою про підвищення рівня соціального забезпечення та заробітної плати рядових працівників МВС за рахунок скорочення зарплат Народних депутатів України та керівного апарату МВС.
5.Негайно затвердити нові фахові вимоги до рівня підготовки підрозділів МВС із залученням до процесу формування таких вимог представників Головної Команди УНСО.
З огляду на краще, в порівнянні з МВС, оснащення та підготовку СБУ, вбачаємо в цьому зв’язок із особою керівника силового відомства, та пропонуємо:

1. Запропонувати на посаду міністра МВС найбагатшу людину України Р.Л. Ахметова з метою покращання матеріально-технічного забезпечення МВС по аналогії із керівництвом СБУ.
2. Спрямувати 50% відсотків хабарів, які отримують працівники МВС на наповнення фонду заробітної плати міліціонерів, а другу половину на утримання спеціального виховально-виправного закладу для хабарників в погонах.
3. Провести серед працівників МВС роз’яснювальну роботу щодо розкриття суті конституційного права громадян не виконувати злочинні (чи ідіотські) накази.
Провід УНА-УНСО
06.10.11 р.
м. Київ 
 

 

 

За інформацією

 


<<назад

Сайт работает на BCMS при поддержке https://studiobrand.net