Центр политической информации "Дата"
WWW.DA-TA.COM.UA
   «»
Всеукраїнське об`єднання «Батьківщина» офіційно зареєструвало зміни до партійного статуту

Всеукраїнське об'єднання „Батьківщина“ офіційно зареєструвало в органах юстиції зміни до партійного статуту. Відповідні документи були подані до Міністерства юстиції на підставі рішень, прийнятих на ІІ етапі Х з`їзду Партії, який відбувся 20 травня 2011 року.


Так, зокрема, статут доповнено позиціями щодо несумісності членства в партії з аморальними вчинками та діями, які наносять шкоду авторитету партії. Статут доповнено позицією, що повторний прийом у партію можливий не раніше ніж через два роки після виключення або виходу з партії.


Змінами до статуту визначено, що Бюро територіальної організації лише за погодженням з Президією Політичної ради партії може звільняти з посади голів територіальних партійних організацій нижчого рівня у разі порушення ними чинного законодавства України, Програми і Статуту партії, невиконання власних рішень та рішень керівних статутних органів партії.


Крім того, до статуту внесено зміни організаційного характеру та редакційні правки.


Органами юстиції взято до відома інформацію про зміни у партійному статуті.


Як відомо, відповідно до Закону «Про політичні партії в Україні» партії повинні інформувати реєструючий орган про зміни назви, програми, статуту, керівних органів партії, їхньої адреси та місцезнаходження. 

 

За даними Міністерства юстиції України 


<<назад
Центр политической информации "Дата"
info@da-ta.com.ua
WWW.DA-TA.COM.UA