Центр политической информации «ДАТА»




«Демократична партія України» повідомила про зміну свого місцезнаходження та керівних органів архив
Демократична партія України офіційно заявила про зміну свого місцезнаходження та керівних органів. Відповідне повідомлення отримала Державна реєстраційна служба України.

Згідно з повідомленням, замість голови партії - Казаченка Сергія Васильовича, обрано новий керівний орган – Колегію. Відповідне рішення було ухвалене третім етапом ХХ чергового з‘їзду партії, який відбувся 3 червня 2011 року.

Крім того, згідно з повідомленням, головний партійний офіс переїхав з вул. Саксаганського, 133-А на вул. вул. Подвойського, 4.

Державна реєстраційна служба України взяла до відома інформацію про зміни у складі керівних органів та місцезнаходження партії. Відповідні зміни внесено до Реєстру політичних партій

Як відомо, відповідно до Закону «Про політичні партії в Україні» партії повинні інформувати реєструючий орган про зміни назви, програми, статуту, керівних органів партії, їхньої адреси та місцезнаходження у тижневий строк після прийняття рішень з цих питань.

*** Державну реєстраційну службу України (Укрдержреєстр) було утворено у зв’язку з реформуванням системи центральних органів виконавчої влади відповідно до Указу Президента України від 9 грудня 2010 року № 1085 «Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади».

Державна реєстраційна служба України є центральним органом виконавчої влади, діяльність якої спрямовується і координується через Міністра юстиції.

Відповідно до Положення про Державну реєстраційну службу, затвердженого Указом Президента України від 6 квітня 2011 року № 401 (Укрдержреєстр) є головним органом у системі центральних органів виконавчої влади з питань реалізації державної політики, зокрема, у сфері реєстрації (легалізації) об’єднань громадян та інших громадських формувань. 

 

 

За даними Міністерства юстиції України 


<<назад

Сайт работает на BCMS при поддержке https://studiobrand.net