Центр политической информации "Дата"
WWW.DA-TA.COM.UA
   «»
Українська партія змінила керівника та мету своєї діяльності

Українська партія повідомила Міністерству юстиції про зміну лідера партії та мети своєї діяльності. Як зазначається у повідомленні, відповідні рішення були ухвалені у ході першого етапу четвертого з’їзду Української партії, який відбувся 10 квітня 2011 року.


Так, замість Олега Олійника, який виконував обов’язки Голови Центральної Ради партії, новим Головою обрано Насалика Ігоря Степановича.


Новою метою діяльності партії визначено «реалізацію споконвічної Української мрії – національного самоствердження, шляхом перетворення України в Українську самостійну, соборну, унітарну, правову державу, яка б забезпечила українській нації всебічну свободу, справедливість, добробут та стрімкий розвиток в сучасності і майбутньому».


Попередня мета партії полягала в реалізації української національної ідеї, розбудові національної держави – держави української нації на українських землях.


Міністерство юстиції взяло до відома інформацію про ухвалені зміни та внесло зміни до Реєстру політичних партій України. Відповідний наказ підписав Міністр юстиції Олександр Лавринович. 
 

 

За даними Міністерства юстиції України 


<<назад
Центр политической информации "Дата"
info@da-ta.com.ua
WWW.DA-TA.COM.UA