Центр политической информации «ДАТА»




Зареєстровано чергову українську політпартію – «Мерітократична партія України» архив

Міністр юстиції Олександр Лавринович підписав наказ про реєстрацію нової політичної партії - «Мерітократична партія України».


Реєстрацію організації було здійснено на підставі офіційного повідомлення, що отримав Мін’юст, про створення «Мерітократичної партії України», затвердження її статуту та програми. Відповідні рішення були ухвалені Установчим партз’їздом 22 січня 2011 року.


Метою своєї діяльності партія визначила побудову в Україні передової інноваційної, екологічної, справедливої та успішної країни, яка здійснить цивілізаційний внесок у розвиток всього людства та створить рівні можливості для необмеженої самореалізації та гідного життя кожного громадянина України завдяки побудові принципово нового суспільства, заснованого на ідеях мерітократії. Цю мету партія збирається реалізувати шляхом активної участі у виробленні та реалізації державної політики через отриману на виборах владу.


За інформацією, наданою до Мін’юсту, головою «Мерітократичної партії України» обрано Шевченка Ігоря Анатолійовича (голова ГО «Мерітократична Україна»). 
 

 

За даними Міністерства юстиції України 


<<назад

Сайт работает на BCMS при поддержке https://studiobrand.net