Центр политической информации "Дата"
WWW.DA-TA.COM.UA
   «»
Відбулося виїзне засідання виконкому Запорізької обласної організації Народної Партії

24 березня 2011 року в м.Бердянськ відбулося виїзне засідання виконкому Запорізької обласної організації Народної Партії.

До участі у засіданні були запрошені голови районних парторганізацій, керівники секретаріатів, депутати районних рад Бердянського, Куйбишевського, Приморського, Чернігівського, Розівського районів та м.Бердянськ.

Народний депутат України, голова Запорізької обласної організації Народної Партії Валерій Олексійович Баранов поінформував присутніх про результати своєї роботи в окрузі. З 21 по 24 березня відбулася низка зустрічей з виборцями Приморського, Чернігівського районів, м.Бердянськ. Представники органів державної влади, місцевого самоврядування, медичні працівники та освітяни мали змогу отримати відповіді на складні, а іноді й досить болючі питання. До організації та проведення цих зустрічей активно долучилися члени місцевих парторганізацій та депутати, обрані від Народної Партії. Як зазначив голова Приморської районної організації Народної Партії Володимир Матєв, ці зустрічі були конструктивними, а це – головне.

Предметом серйозного і принципового обговорення членами виконкому стали основні напрямки роботи з подальшого розвитку Запорізької обласної організації Народної Партії та активізації її діяльності.

Валерій Баранов зазначив, що розвиток партійної регіональної мережі, поширення партійного впливу ґрунтується, перш за все, на напрацьованому потенціалі, який був набутий раніше, і сьогодні може не тільки використовуватися у повному обсязі, а й бути адаптованим до особливостей кожного району. Результат проведених зустрічей засвідчив, що є необхідність посилення роботи місцевих парторганізацій з представниками органів влади та місцевого самоврядування.

Перший заступник голови Запорізької обласної організації Народної Партії Анатолій Стрюк запропонував зосередитися на кадровому, організаційному та ідеологічному напрямках роботи.

За рішенням членів виконкому наступне розширене виїзне засідання відбудеться наприкінці квітня 2011 року на базі Новомиколаївської районної організації Народної Партії.



Ірина Стрельбицька,

керівник секретаріату Запорізької обласної організаці 

 

Народної Партії


<<назад
Центр политической информации "Дата"
info@da-ta.com.ua
WWW.DA-TA.COM.UA