Центр политической информации «ДАТА»




Кіровоградська організація Народної Партії запустила новий проект архив

Кіровоградська обласна організація Народної Партії запустила новий проект, який значно оптимізує спілкування з мешканцями області, виборцями, прихильниками народників. З 1 січня 2011 року за підтримки депутатів-народників різних рівнів на території області буде розповсюджуватися тижневик обласної парторганізації «Народна газета».

На шпальтах цього щотижневого видання будуть порушуватися теми землі та земельних відносин. У планах редакції і безпосередня участь в обговоренні цього непростого питання самих читачів. Адже, в першу чергу, земельні відносини стосуються простих людей. У них виникає багато непростих запитань стосовно цієї теми.

Також серйозною для мешканців області є і тема кредитування та страхування. Рубрика «Попереджаємо ризики» стосуватиметься відносин з банками, страховими компаніями. Через газету буде реалізовано соціальний проект «Село, в якому хочеться жити». Цим проектом передбачено розповідати про умови проживання в певному населеному пункті, відносини між селянами, простими людьми і владою, його благоустрій, красу і, звісно, любов до своєї малої батьківщини.

Важлива роль на сторінках газети відводиться новинам, як політичним, так і соціальним. Варто ще раз зазначити, що видання буде розповсюджуватись на території всієї області, в кожному районі, в кожному селі ця газета знайде своїх читачів, а надалі – і своїх прихильників. І зважаючи на творчі задуми працівників тижневика та їх енергію, можна констатувати, що майбутнє у цього проекту є. 

 

Прес-служба Кіровоградської регіональної організації  

Народної Партії


<<назад

Сайт работает на BCMS при поддержке https://studiobrand.net