Центр политической информации «ДАТА»




Звітно-виборча конференція Сумської міської організації Української Національної Асамблеї (УНА). архив

26 грудня, в Сумах відбулася звітно-виборча конференція Сумської міської організації Української Національної Асамблеї (УНА).

Делегати Конференції заслухали звіт голови міської Організації пана Олександра Бережецького й визнали діяльність міської Організації задовільною.

Опісля Конференція обрала нове курівництво Сумської міської організації Української Національної Асамблеї (УНА) на чолі з паном Ігорем Гутенком – відомим політичним, громадським й церковним діячам Сумщини.

У своєму слові голова Сумської обласної організації Української Національної Асамблеї (УНА) пан Микола Сурженко привітав пана Ігоря з обранням та побажав плідної роботи.

Голова Комітету Сумської обласної організації Української Національної Асамблеї (УНА) пан Олександр Хоменко наголосив, що новому керівництву міської Організації належить тяжко працювати для відстоювання інтересів Української Нації в непросту ситуацію сьогодення, коли нова влада в українській Державі, й Сумщині зокрема, демонструє своє антиукраїнське єство й нахрапом навалилися на все українське з метою нищення підвалин нашої державності.

У своєму заключному слові пан Ігор Гутенко нагадав присутнім, що ми, націоналісти з Української Національної Асамблеї, є стоїками, перевіреними часом та своїми справами, й ніякі антиукраїнські віяння не звернуть нас з обраного шляху у відстоюванні інтересів Української Нації.

Під звука маршу УНА-УНСО Конференція завершила своє засідання.


За інформацією


<<назад

Сайт работает на BCMS при поддержке https://studiobrand.net