Центр политической информации "Дата"
WWW.DA-TA.COM.UA
   «»
Партія «Рідна Вітчизна» зареєструвала в Мін‘юсті власну символіку

Міністерство юстиції здійснило реєстрацію партійної символіки Політичного об'єднання «Рідна Вітчизна» - розпізнавального знаку та прапору.


Згідно з повідомленням, що отримав Мін’юст, положення та опис нової партійної символіки було затверджено рішенням Політичної Ради Політичного об’єднання «Рідна Вітчизна» 1 липня 2010 року.


Розпізнавальний знак Об`єднання являє собою зображення гілки калини на фоні двох смужок блакитного та жовтого кольорів, оточені колом з 27 темно-блакитних зірок, що символізують єднання регіонів України навколо вітчизняних цінностей. Зверху над зірками по колу напис темно-блакитного кольору «Політичне об`єднання», нижче гілки калини – червоними літерами напис «Рідна Вітчизна».


Прапор Об`єднання являє собою прямокутне полотнище. Верхня частина прапора від древка починається з блакитного і у середній частині плавно змінюється на жовтий колір. Нижня частина прапора від древка починається жовтим і у середній частині плавно змінюється на блакитний колір. На прапорі у його верхній половині білими літерами напис «Політичне Об`єднання», у нижній частині верхньої половини напис золотистими літерами «Рідна» і нижче на нижній половині прапора - «Вітчизна». Прапор з трьох сторін (за винятком сторони від древка) прикрашається бахромою золотистого кольору.


Після державної реєстрації зразок символіки внесено Мін’юстом до Реєстру символіки громадських формувань. 
 

За даними Міністерства юстиції України


<<назад
Центр политической информации "Дата"
info@da-ta.com.ua
WWW.DA-TA.COM.UA