Центр политической информации «ДАТА»




Зорян Шкіряк офіційно очолив Соціально-Християнську Партію архив

Соціально-Християнська Партія офіційно повідомила Міністерству юстиції України про переобрання лідера парторганізації.
Згідно з повідомленням замість Володимира Владики партію очолив Зорян Шкіряк (1970 р.н., президент Аналітичного Центру «Новий Київ»). Відповідне рішення було ухвалене VII позачерговим з’їздом Соціально-Християнської Партії, який відбувся 21 серпня 2010 року.


Партія також внесла зміни у партійну програму. Зокрема, окрім позиції щодо необхідності заборони поширення через телебачення та інші засоби масової інформації культу насильства, аморальності та жорстокості, партія також збирається прагнути заборони реклами алкоголю, тютюну, а також легалізації легких наркотиків.


Міністерство юстиції взяло до відома інформацію про зміни у складі керівних органів, статуті та програмі партії й внесло зміни до Реєстру політичних партій України. Відповідний наказ підписав Міністр юстиції Олександр Лавринович.


Як відомо, відповідно до Закону «Про політичні партії в Україні» партії повинні інформувати Міністерство юстиції України про зміни назви, програми, статуту, керівних органів партії, їхньої адреси та місцезнаходження у тижневий строк після прийняття рішень з цих питань.
 
 

За даними Міністерства юстиції України


<<назад

Сайт работает на BCMS при поддержке https://studiobrand.net