Центр политической информации "Дата"
WWW.DA-TA.COM.UA
   «»
Партія «За Права Людини» змінила мету своєї діяльності

Партія „За Права Людини“ повідомила Міністерству юстиції України про зміну основної мети своєї діяльності. Таке рішення було ухвалене VII З’їздом Партії, який відбувся 15 травня 2010 року.


Новою метою діяльності партії є побудова в країні справедливого суспільства, впровадження міжнародних стандартів забезпечення прав і свобод людини, обстоювання та захист інтересів громадян, які своєю працею створюють чи створювали матеріальні і духовні цінності, підвищення їхнього життєвого рівня, сприяння розвитку вітчизняного виробництва, забезпеченню соціальних гарантій і реальних прав на працю та її гідну оплату, освіту, охорону здоров’я, достатній життєвий рівень, житло, відпочинок та гідну пенсію.


Попередня мета полягала у сприянні формуванню і вираженню політичної волі громадян, захисту прав і свобод людини, відстоюванню інтересів людей, які своєю працею створюють чи створювали матеріальні і духовні цінності, підвищенню їхнього життєвого рівня, розвитку вітчизняного виробництва, забезпеченню соціальних гарантій і реальних прав на працю та її оплату, освіту, охорону здоров’я, достатній життєвий рівень, житло, відпочинок та гідну пенсію.


Міністерство юстиції взяло до відома інформацію про внесення змін до статуту та внесло зміни до Реєстру політичних партій України. 

 

 

За даними Міністерства юстиції України


<<назад
Центр политической информации "Дата"
info@da-ta.com.ua
WWW.DA-TA.COM.UA