Центр политической информации «ДАТА»




Заява Української партії архив

01.02.2010

 

Заява Української партії

Позиція Української партії у ІІ турі виборів Президента України

 

Не зрадьмо Україну!
 

Українська партія, як послідовна і відповідальна державницька політична сила, на своєму 3-му з’їзді, що відбувся у суботу 30 січня 2010 року, підтвердила рішення 2-го з’їзду партії від 17.10.2009 р., «Не висувати і не підтримувати жодного з кандидатів, а закликати членство, у 2-му турі виборів Президента України, голосувати на свій розсуд за кандидата, від демократичного табору, що сповідує українські морально-духовні цінності й стоїть на засадах україноцентризму, і буде суперником у промосковського кандидата в Президенти – колишнього «зека», проти якого всі ми стояли на Майдані».

 

У зв’язку з тим, що на відміну від наших побратимів із національно-демократичного табору, що закликають, або не йти на вибори, або голосувати проти всіх, ми не висували свого кандидата, не входили до жодного блоку, нас не просили висловити підтримку їх кандидату, тому ми маємо повне моральне право критикувати будь-якого кандидата, але вважаємо, що заклики голосувати проти всіх, або не йти на вибори є – проявом слабодухості, цинізмом до своєї держави і безвідповідальністю.

 

Українська партія підтримує заклик Патріарха Київського і всієї Руси- України Філарета, а також Глави УГКЦ Гузара до всіх, хто «цінує свободу й незалежність України, в день 7 лютого проявити свою громадянську позицію та обов’язково прийти на виборчі дільниці, взяти участь в голосуванні і вибрати того з двох кандидатів, який буде відстоювати українську незалежність та курс на євро-атлантичну інтеграцію, буде зміцнювати державний суверенітет, допомагати духовному відродженню української нації та є найбільш достойним очолити державу на посаді Президента протягом наступних 5 років».

 

Згідно з законом про вибори один з кандидатів обов’язково стане Президентом нашої держави незалежно від кількості тих, хто візьме участь в голосуванні або проголосує «проти всіх». Тому ні в якому разі не можна піддаватися на провокації тих псевдо-патріотів, а насправді - «биків-провокаторів», які закликають не ходити на вибори або голосувати «проти всіх». Ці «псевдо лідери» та їхні політичні сили в своїй сліпій злобі фактично закликають здати Україну донбаській мафії, яку «кришує кремль», на розграбування, а саму державу перетворити на новітню колонію кремлівської імперії на чолі з Путіним! А це означає кінець національного відродження й європейського вибору України: «табачнікізм і азаровщина», державна мова – російська, російський флот навічно в Севастополі, входження до Союзу Росії і Білорусії, російські військові бази на території України, наші діти будуть служити у Чечні, Путін напише нам Конституцію, повна здача національних інтересів Москві, а після цього про нашу державу і взагалі забудуть!

 

7 лютого – це день випробування нашого суспільства на зрілість й відповідальність. Це день, коли кожний українець своєю громадянською позицією дасть відповідь на питання чи достойні ми бути незалежним і державним народом чи знову сховаємо голову у пісок і будемо незрозуміло скільки чекати на невідомого месію, який не зрозуміло куди буде нас вести!
 
Прес-служба Української партії

 

Публікується у якості новини. За інформацією Української партії


<<назад

Сайт работает на BCMS при поддержке https://studiobrand.net