Центр политической информации «ДАТА»




Заява Української партії архив

№ 37 від 10.09.09

Заява
Української партії
з приводу ухвалення в першому читанні Держдумою РФ законопроекту про порядок використання Збройних сил Росії за межами країни

 
    Українська партія констатує сумний факт та висловлює стурбованість з приводу зміни офіційної позиції вищих державних чинів Російської Федерації в оборонній сфері, а саме прийняття Держдумою РФ законопроекту про порядок використання Збройних сил Росії за межами країни, що дозволяє президенту РФ одноосібно приймати рішення про використання армії РФ за її межами.
    Українська партія вважає, що Закон, який передбачає військове втручання для збройного «захисту» російських громадян в Україні, яких на території України десятки тисяч є агресивним за своєю суттю. Ініціатива двох кремлівських клоунів істотно змінила військову політику РФ, яка спрямована не на підвищення обороноздатності Росії, а на зменшення боєздатності  держав, де є російська військова присутність, як от ЧФ в Криму. У зв’язку з тим, що Україна знаходиться в зоні прямих російських інтересів, необхідно терміново змінити оборонну політику України.
    У зв’язку з цим Українська партія підтримує Указ Президента України – Гаранта територіальної цілісності Української Держави «Про перевірку організації територіальної оборони України» і внесений щойно Українським Урядом законопроект «Про порядок мобілізації в Україні» та розглядає їх як адекватну відповідь агресору.
    Всі члени Української партії заявляють про свою готовність зі зброєю в руках захищати рідну землю України від зазіхань будь-яких агресорів та звертаються до всіх громадян України з закликом бути готовими до виконання свого конституційного обов’язку по захисту незалежності й територіальної цілісності нашої Батьківщини.

Центральний Провід Української партії.


Голова ЦР Української партії Олег Олійник

01001, М. КИЇВ, ВУЛ. МИХАЙЛІВСЬКА, 2, К. 21. ТЕЛ. 278-51-73
http://ukrpart.org  ukrp@meta.ua

 

Публікується у якості новини. За інформацією Української партії


<<назад

Сайт работает на BCMS при поддержке https://studiobrand.net