Центр политической информации «ДАТА»




Українська республіканська партія Лук’яненка оголосила про зміну лідера та назви архив

Українська республіканська партія Лук’яненка офіційно повідомила Мін’юст про зміну свого лідера та назви. Міністерство юстиції внесло відповідні зміни до Реєстру політичних партій України.


Так, згідно з повідомленням, що отримав Мін’юст від Партії, новим головою партії обрано Гуменюка Володимира Олександровича. Рішення про обрання нового лідера організації було ухвалене на Другому з’їзді Української республіканської партії Лук’яненка 27 вересня 2008 року.


Також, у зв’язку зі зміною назви на "Українська республіканська партія" Мін’юстом видано нове свідоцтво про реєстрацію і вилучене старе для зберігання у справі.


Міністерство юстиції взяло до відома інформацію про зміни у складі керівних органів партії, статуту та внесло відповідні зміни до Реєстру політичних партій України.


Відповідно до Закону «Про політичні партії в Україні», партії повинні інформувати Міністерство юстиції України про зміни назви, програми, статуту, керівних органів партії, їх адреси та місцезнаходження у тижневий строк після прийняття рішень з цих питань.

 

За даними Міністерства юстиції України


<<назад

Сайт работает на BCMS при поддержке https://studiobrand.net