Центр политической информации "Дата"
WWW.DA-TA.COM.UA
   «»
Партія ’’Русько-Український Союз’’ оголосила про зміну лідера та назви

Партія "Русько-Український Союз" офіційно повідомила Мін’юст про зміну свого лідера та назви. Міністерство юстиції внесло відповідні зміни до Реєстру політичних партій України.

Так, згідно з повідомленням, що отримав Мін’юст від Партії "Русько-Український Союз", новим головою партії обрано Шевчука Дениса Володимировича, 1985 року народження. Рішення про обрання нового лідера організації було ухвалене VIІ з’їздом партії від 20 червня 2009 року.

Також, у зв’язку зі зміною назви на "ПАРТІЯ "РУСЬ" Мін`юстом видано нове свідоцтво про реєстрацію і вилучене старе для зберігання у справі.

Міністерство юстиції взяло до відома інформацію про зміну у складі керівного органу партії, її назви, статуту, програми і внесло відповідні зміни до Реєстру політичних партій України.

Відповідно до Закону «Про політичні партії в Україні», партії повинні інформувати Міністерство юстиції України про зміни назви, програми, статуту, керівних органів партії, їх адреси та місцезнаходження у тижневий строк після прийняття рішень з цих питань.

 

За даними Міністерства юстиції України


<<назад
Центр политической информации "Дата"
info@da-ta.com.ua
WWW.DA-TA.COM.UA