Центр политической информации "Дата"
WWW.DA-TA.COM.UA
   «»
Політична партія "Народна трудова партія" змінила назву
Політична партія "Народна трудова партія" змінила назву. Нова назва: Політична партія «Демократичний фронт». Змінилась також юридична адреса партії. Попередня адреса: м. Київ, вул.Почайнинська, 62, кв.7, нова адреса: м. Київ, вул.Госпітальна, 12, к.14/2.

 

Довідка:

Політична партія «Демократичний фронт»

Дата реєстрації і номер свідоцтва: 26.06.07 № 144-п.п.
Юридична адреса: м. Київ, вул.Госпітальна, 12, к.14/2
Керівник (за інформацією, наданою до Мін’юсту): Вашкевич Віктор Миколайович

 

Згідно з повідомленням, назва політичної партії „Народна трудова партія” змінена на „Політична партія „Демократичний фронт”. Відповідне рішення було ухвалене позачерговим з’їздом партії, який відбувся 18 жовтня 2008 року.

Крім того, партія визначила нову мету своєї діяльності - захист принципів демократії, розробка стратегії розвитку України, підвищення ролі України у світових процесах, реформування суспільних відносин, сприяння формуванню української політичної нації – через участь у виборах, референдумах та інших політичних заходах. (Попередня мета - сприяння формуванню і вираженню політичної волі громадян, створенню фундаменту державної національної ідеології та участь у виборах, інших політичних заходах.)

Міністерство юстиції взяло до відома інформацію про внесення змін до статутних документів та до складу керівних органів Політичної партії „Народна трудова партія”.

Відповідно до Закону «Про політичні партії в Україні», партії повинні інформувати Міністерство юстиції про зміни назви, програми, статуту, керівних органів партії, їх адреси та місцезнаходження у тижневий строк після прийняття рішень з цих питань.


За інформацією Міністерства юстиції України


<<назад
Центр политической информации "Дата"
info@da-ta.com.ua
WWW.DA-TA.COM.UA